top top top
第C01版:藝海 上一版3  4下一版  
      本版標題導航
姚焯菲唔擔心影響學業
黎諾懿漏口風二胎都係仔
柳應廷唔抗拒拍內褲廣告
杏兒提早為大仔慶生
王馨平為舅父曾江慶生
     [ 設為首頁 ] | | [ 返回主頁 ] |
今日日期:     版面導航
當前報紙日期:
2021 10月4日 星期
 
3上一篇  下一篇4  
  放大 縮小 默认        

柳應廷唔抗拒拍內褲廣告



姜濤識穿Jer的激將法 (Tungstar)

    柳應廷唔抗拒拍內褲廣告

    Mirror三名成員姜濤、柳應廷(Jer)及陳瑞輝(Frankie)昨日出席口罩商安排的快閃宣傳活動,吸引數百名粉絲到場。有粉絲透露昨晚九點已到場通宵排隊,Jer表示除了感謝粉絲支持,也希望粉絲身體健康,不想他們通宵排隊令身體變差。

    對於由他們代言的口罩被搶購,身邊朋友有否向他們索取口罩?Jer即說:“我都想要,我都冇,想要姜濤戴的那款。(有指口罩被炒至七百元?)如果炒到那麼貴便不要買,要量力而為,不要食炒價。”姜濤也和應表示:“唔好炒賣,要原價購買。”

    談及兩名隊友Anson Lo和Anson Kong擔任男模的內褲騷肌照日前曝光,Jer笑說:“下次可以考慮搵我和姜濤!講笑咋,你接唔接受?”姜濤反過來“大”Jer說:“你得我就得!”Jer說:“點會唔得,操弗啲就得。平時每星期做一次Gym,依家做兩次。” Jer又讚兩位Anson的肌肉照:“梗係勁,第一次睇相,就覺得使唔使去到咁盡呀。佢哋真係好犀利,操弗好耐、好勤力,我都要努力。”姜濤即時踢爆Jer拍MV時食宵夜,Jer就解釋因工作壓力太大,要經常食嘢。

3上一篇  下一篇4