top top top
第C01版:藝海 上一版3  4下一版  
      本版標題導航
陳展鵬錫住老婆唔敢還手
陳婉婷打風濕身拍廣告
汪明荃街市“入貨”貼地氣
馬國明獲選高質麻甩男藝人
胡定欣愛運動偕父打網球
方媛做義工炮製愛心餐
     [ 設為首頁 ] | | [ 返回主頁 ] |
今日日期:     版面導航
當前報紙日期:
2021 10月14日 星期
 
3上一篇  下一篇4  
  放大 縮小 默认        

陳婉婷打風濕身拍廣告



陳婉婷打風照開工


滿意拍攝效果

    陳婉婷打風濕身拍廣告

    陳婉婷 (Hebe) 日前與香珮汶、Lina及小豆為直播平台Uplive拍攝廣告。拍攝當天,天文台掛起風球,加上連場大雨,過程相當狠狽。

    被雨水淋得由頭濕到落腳的Hebe,苦中作樂,笑言自己充滿“出水芙蓉”的美感。之後她補充說:“其實大會都有召車接我,但行去上車時被淋到濕晒,攝一攝冷氣即刻頭痛!去到現場攝影師都話我好似‘癲婆’,由內到外都濕到滴出水,濕身影相真係好辛苦,好在大家都夠專業好快收工。”

    Hebe表示:“其實我一早已習慣打風開工,以前試過拍廠景由掛風球到落波都未拍晒,今次廣告期都好趕,如果押後都唔知幾時可以集齊咁多人再拍,所以都要開工!加上近來我忙緊電影同電視劇,係開心嘅忙碌,所以唔想浪費呢一日檔期。”

3上一篇  下一篇4