top top top
第C01版:藝海 上一版3  4下一版  
      本版標題導航
張天賦為洪嘉豪慶生
陳柏宇準備開騷擔憂聲帶
許廷鏗譏坤哥“把口唔好”
梁芷珮潮玩冰島溫泉
張繼聰跑半馬獲細女打氣
胡鴻鈞拍心口開騷跳舞
     [ 設為首頁 ] | | [ 返回主頁 ] |
今日日期:     版面導航
當前報紙日期:
2021 10月25日 星期
 
3上一篇  
  放大 縮小 默认        

胡鴻鈞拍心口開騷跳舞



胡鴻鈞對唱功有自信

    胡鴻鈞拍心口開騷跳舞

    胡鴻鈞 (Hubert) 日前接受無線娛樂新聞台節目專訪,大談開騷感受,直言出道唱歌近十年,開騷時機已成熟:“之前有好多人問我幾時開騷?我自己都心急、每一年都好想開。但我同自己講唔好急,之前覺得仲未準備好,一路吸收、一路學習,到依家開始有信心站上一個大型舞台。”

    Hubert 表示一八年試過搞一個小型音樂會,其中一個環節係與嘉賓Dear Jane合唱,他說;“當時自我感覺良好,好興奮,但我之後睇返錄影,才發覺自己有啲失控,欠缺大將之風,所以今次要提醒自己保持冷靜。”

    談到事先張揚於演唱會上跳舞,Hubert說:“跳舞一定有!老實講,我跳舞唔係好得,但我好自信咁話畀大家知,唔會難睇。過去我冇乜場合可以又唱又跳十分鐘、勁歌熱舞幾首歌,所以今次對我來講真係一個挑戰,推動自己進步!至於除衫,其實我真係好唔明點解開騷要除衫?大家到時入場睇就會知!好彩之前拍電影做拳手角色,要在幾個星期內由六十九公斤減到六十公斤。依家升咗一公斤,因為冇之前食得咁清,但就幫我開咗個頭,我會Keep住操練同做運動,至少除衫好睇啲!”

3上一篇