top top top
第C01版:藝海 上一版3  4下一版  
      本版標題導航
谷婭溦獲安排開騷
梁洛施收養流浪貓
倪嘉雯對林正峰毫不心動
江海迦明年一月圓紅館夢
坤哥玩遊戲手腳快過腦
陳柏宇工廠區快閃會歌迷
     [ 設為首頁 ] | | [ 返回主頁 ] |
今日日期:     版面導航
當前報紙日期:
2021 11月6日 星期
 
3上一篇  
  放大 縮小 默认        

陳柏宇工廠區快閃會歌迷



陳柏宇為演唱會操練

    陳柏宇工廠區快閃會歌迷

    陳柏宇(Jason)為了準備十二月十至十一日一連兩場的紅館個唱,日前特意揀選新歌《對得起自己》MV場景,到觀塘工業區舉行快閃活動,一口氣唱了四首重新編排的舊歌。Jason說:“好耐冇咁近為歌迷唱歌,今日的環境和安排令我感覺好舒服,冇咁大壓力、好好玩,錯過咗嘅粉絲就在紅館見喇!”

    疫情下不少公開活動及演唱會被全面煞停,有一段時間冇近距離接觸歌迷的Jason與團隊溝通後,特別為四首舊歌重新編曲、配以結他及電子琴作為快閃演出,他直言四首歌的新版本都是“即日限定”,紅館不會出現,更開心快閃時看到有歌迷出現。Jason說:“快閃最好係可以有少少粉絲,今日有啦!好多謝粉絲一睇到我出Post快閃,火速趕到現場支持,一切都好美好,縱使現場環境有貨車倒車的咇咇聲,但可以接受,大不了再來過。”

3上一篇