top top top
第C01版:藝海 上一版3  4下一版  
      本版標題導航
譚俊彥自嘲陪坐五年
MIRROR隊員出騷唔知價
陳柏宇開騷前搞快閃練歌
湯怡唔會咁快生二胎
千嬅選唱名曲致敬梅姐
鄧建明自嘲搏老命演出
     [ 設為首頁 ] | | [ 返回主頁 ] |
今日日期:     版面導航
當前報紙日期:
2021 11月16日 星期
 
3上一篇  下一篇4  
  放大 縮小 默认        

MIRROR隊員出騷唔知價



全部MIRROR成員封口唔講騷錢 (Tungstar)


姜濤話自己從冇過問收入

    MIRROR隊員出騷唔知價

    MIRROR昨日出席與電訊商手機的聯乘企劃活動,吸引數百“鏡粉”到場支持。有指MIRROR年底將參與香港旅發局舉辦的除夕倒數表演,肯定吸引大量粉絲支持;TVB不甘示弱,盛傳力邀陳奕迅、Twins、譚詠麟等演出對撼,對此,AK雀躍地說:“好嘢,可以見到前輩演出。”

    Lokman則說:“完騷後大家將會一齊睇重播,互相支持,到時一齊倒數會好開心!”

    MIRROR昨日跳唱兩首《BOSS》和《ASAP》歌曲,一直有傳組合出騷價昂貴,隊長楊樂文(Lokman)表示從來唔知身價,亦冇睇過糧單;王智德(Alton)就話十二人出騷最珍貴。成員姜濤、盧瀚霆(Anson Lo)、陳卓賢(Ian)和江熚生(Anson Kong)就被爆五十萬元出一個騷,四人都表示唔知道,AK認為選工作最重要係可以配合MIRROR,並笑言未出糧。姜濤則稱支票由屋企人接收,從冇過問;AL說公司無論平及貴的工作也會接,自己亦從未過問價錢。

3上一篇  下一篇4