top top top
第C01版:藝海 上一版3  4下一版  
      本版標題導航
姚焯菲未識戀愛滋味
蘇皓兒與太陽娛樂仍有合約
譚俊彥唔認造勢爭視帝
黎諾懿為老婆執走佬袋
梁朝偉角逐奧斯卡配角獎
楊潮凱首次執導青春片
     [ 設為首頁 ] | | [ 返回主頁 ] |
今日日期:     版面導航
當前報紙日期:
2021 12月7日 星期
 
3上一篇  下一篇4  
  放大 縮小 默认        

譚俊彥唔認造勢爭視帝



朱晨麗與譚俊彥拍檔表演 (Tungstar)

    譚俊彥唔認造勢爭視帝

    譚俊彥(Shaun)與朱晨麗前晚一起排練本周六舉行的慈善籌款節目“歡樂滿東華”,Shaun表示會合作表演跳舞及魔術:“本來我提出變走朱朱,可是她太重,搞唔掂。”

    Shaun早前在台慶表演跳舞,今次再表演跳舞,他笑說:“上次表演跳舞之後,朱朱話只要自己唔覺得尷尬,尷尬的就係別人。不過今次有好多舞蹈員,加上朱朱跳舞又叻,應該冇問題。我又會玩火,有一定危險性,我有兩個拍檔會食火,我就變走啲火。(會唔會變走朱朱?)我有提出過,不過佢太重,搞唔掂。”近日頻頻曝光,Shaun被問是否為爭視帝造勢?他否認此說法:“咁啱有工作安排,我好少推工作,有工作就做。之前做完《男神廚房》,再做東華就可以休息,今個聖誕終於可以陪小朋友。”

    朱朱透露的今次表演是未有藝人做過的,加上有一定難度,她擔心會有失誤,感到有壓力。她說:“當日收到通知要做的時候都好大壓力,我唔係專業人士,咁睇得起我,就當係挑戰!我連生日都掛住練習,有好多朋友約我食飯,我都話唔得,要講聲唔好意思。(完全冇慶祝?)生日之前有少少慶祝,唔係所有朋友都一齊,之後再補祝。”緋聞男友何廣沛可有送上生日禮物?她笑說:“你哋問返佢。(有冇其他異性約你?)排緊隊,男女都有。”

3上一篇  下一篇4